Стани изследовател

Ресърчърски екип

Изследователският екип на FMBulgaria се занимава със следене и разучаване на футболните отбори в родното първенство на всички нива – професионално, аматьорско и детско-юношеско. Основната цел на работата ни е да захраним и осъвременяваме базата данни в мениджърския симулатор Football Manager с възможно най-актуална и достоверна информация. Скаутването на отборите е целегодишен процес, но същинската работа по структурирането и конвертирането на информацията от записки в изходен материал за базата данни е разделена на няколко по-големи етапа, всеки от които продължаващ около 2-3 седмици.

Вратите на FMBulgaria са винаги широко отворени за нови изследователи. За да бъдете приети трябва да преминете през няколко етапа на конкурса, целящи да отсеят най-достойните и сериозни кандидати.

Ако сте достатъчно отговорни и информирани и вие можете да кандидатствате за място в нашия екип. Допълнителни условия са да сте фен на играта и да имате добър поглед върху отбора, за който подавате заявка, което включва посещения на мачове, следене на новини около отбора и евентуални познанства с „вътрешни“ лица.

Помощ от феновете

Ако все пак смятате, че все още не сте готов за ресърчърския пост или просто нямате възможност да отделите необходимото време, можете просто да изкажете мнение, да дадете съвет или да направите забележка по ресърча на вашия любим отбор в някоя от помощните теми за отборите от:
„А“ група
„Б“ групите
„В“ и ОФГ

Коментари