Дата и час: Вто Сеп 07, 2010 5:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Евро '12 - Полша и Украйна 
МнениеПубликувано на: Нед Юли 18, 2010 11:32 pm 
Аватар

Като гледах колко са жалки Англичаните на световното , и като гледам , че скандалите при тях продължават с пълна сила може би имаме някакъв шанс ако наще примадони се стегнат малко ;)

Швейцария са от нашия ранг дори са по слаби друг въпрос е , че може да не са много добри но са дисциплинирани ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 1:23 pm 
Аватар

Нашите имат шанс да влезнат в историята, като треснат ингилизите насред Уембли. Това може да стане само и единствено, ако се сещат по-често да бият отдалеч. :bash: За тази цел е желателно Мъри да викне Владо Гаджев и да разкара този трамвай Чавдар Янков. Все един далечен удар ще влезе, все пак на вратата ще пази англичанин а и всички знаем какви умения притежават английските вратари. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 1:41 pm 
FM Изследовател
Аватар

manowar написа:
Като гледах колко са жалки Англичаните на световното , и като гледам , че скандалите при тях продължават с пълна сила може би имаме някакъв шанс ако наще примадони се стегнат малко ;)

Швейцария са от нашия ранг дори са по слаби друг въпрос е , че може да не са много добри но са дисциплинирани ;)

Въобще не съм съгласен с теб, че Швейцария cа по-слаби от нас. Най-малкото защото защитата на този отбор е наистина много впечатляваща, а нащата атака без Бербатов е на едно ниво, което не бих искал да коментирам. Въпреки всичко обаче съм съгласен, че имаме шанс да постигнем добри резултати срещу Швейцария, но има и други отбори от които много се съмнявам, че ще минем без проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 1:45 pm 
Аватар

Швейцарците изобщо не са от нашата категория. Много над нас са. Все пак имат един от най-добрите треньори в света изобщо... Не случайно треснаха Испания на Мондиала. ;)

В тази група ще берем много ядове и няма да се учудя ако завършим 4ти или дори 5ти. :? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 19, 2010 2:49 pm 
Veteran narko wing back
Аватар

Според мен отново шансовете ни са по-скоро теоретични. ОК, в момента и двата ни съперника са в лошо състояние и принципно можем да се преборим за второ място, обаче от там какво правим - на баражите ще ни чакат куп приятни отбори като Хърватска, Швеция, Турция и т.нат. Единственият ни реален шанс е да ни се падне отбор от ранга на Босна или Словения, с който бихме се преборили ;)
А относно играчите ни, най-големите проблеми на отбора са в центъра на защитата. Хасковският инат така и не викна Вальо Илиев за последните 2 години - ей така, да види какво ще направи, защото не е слаб защитник. Тунчев с тия безкрайни контузии, Топчо, Томашич и Коловати вече са дърти... Напред моето лично мнение е, че и с Бербатов, и без него пак е същият ташак :lol:

- ПОКЛОН!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 29, 2010 12:25 pm 

Много ни е трудна групата.Швейцария,Уелс,Черна гора се отбори които са ни равностойни.Може да ги бием може и да ни бият.Аз лично нямам големи очаквания за класиране.Почти на 100% съм сигурен че с треньор като Хицвелт ще ни излъжат швейцарците и ще се набутат на второто място.Центъра на защитата няма смисъл от коментар,там сме трагични.Чудно ми е сега като го няма Бербатов напред как ще бъдем,очаквам много от Мицански,ще бъде супер надъхан според мен и ще ни е ключов играч в квалификациите.Абе атаката никак не ни е зле.Рангелов,Божинов,Камбуров,не е като да няма никой.Но въпреки всичко все си мисля че по-скоро оставаме трети.Просто Швейцария имат страшен треньор,а и не са в никакъв случай по-слаби от нас.Гадните Гърци пак извадиха страшен късмет,ебати групата. :bash:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]