Анонси за FM 2008

Match Flow – Тук има известни промени. Внася още по-голяма доза атмосфера в деня на мача като се включва предварителен преглед на дадения двубой, разговор с отбора, отделни инструкции за отделните играчи, самият мач, полувремето. Най-голямата промяна е в това, че вече няма да можете да спирате мача на пауза, за да правите промени по тактиката. Промените по тактиката ще стават в движение, като по този начин няма да губите връзка с това, какво става на терена.

International Management – Воденето на национален отбор е изцяло преработено за Football Manager 2008. Това включва подобрена връзка с медиите, възможност на даден играч да се откаже от футбол на национално равнище, взаимодействие на треньора с даден играч, пращане на скаути да проучват играчите, които смятате, че може да стават за национали, подобрена система за селекция на националите, избиране на капитан, както и отделяне морала на играчите на национален и клубен, в зависимост как се представят на национално и клубно равнище.

Easier to Use – Очаква се FM2008 да е най-лесният за усвояване мениджър от досега излезлите. Скинът ще е много по изчистен, очаква се също така, съвсем нова система, която ще помогне на новите играчи да усвоят много по-лесно различните аспекти на играта. Обещават ни по-добро позициониране на по-важните бутони за навигация, както и подновен туториъл и мениъл. Също така, докладите на пом. треньора ще улеснят воденето на отбора ви, а и новия календар, включващ списък с по-важните дати през сезона ще направи живота ви доста по-лесен.

Transfer Centre – Съвсем нов начин да ръководите всички сегашни трансфери, който ще направи възможността да отказвате или приемате офертата за даден играч много по-лесна.

Match Engine Improvements – Очаква се страхотно подобрен „match engine“. Добавена е възможност да променяте размерите на терена преди началото на сезона, като по този начин го нагласяте със стила си на игра.

Awards re-write – И тук е имало основен ремонт. Системата за награди в играта е не само по прецизна, но включва и награди като европейската златна обувка, както и най-добрите единадесет играчи за всеки клубен и национален тим.

Finances revamp – За да отрази промените в модерния футбол, Sports Interactive подобриха финансовата част на Football Manager 2008. По този начин играта отразява много по-добре промените във футболния свят, с повече информация, достъпна за мениджъра. Това включва приходите в деня на мача, новини за сезонните билети, инвестициите, подобрените спонсорства, победите при бонуси, както и възможността да преразпределяте средствата за заплати и тези за трансфери. По този начин ще ви е много по-лесно да сглобите идеалния състав.

Fan days – Бордът вече може да определя ден за феновете, като по този начин може да се вдигне посещаемостта на стадиона.

Expanded media – Повече възможност за връзка с медиите от когато и да било. Също така, е създадена и нова секция за новини, която показва какво се случва в останалите лиги.

Regenerated player photo’s – Всички генерирани футболисти в играта вече имат снимки, благодарение на FaceGen технологията, като по този начин всеки играч придобива по-голяма индивидуалност.

Faster – Записването и зареждането е вече значително много по-бързо. Също така, по-бързо зареждат промените по тактиката и докладите от мачовете.

Какво да кажа, аз го очаквам с нетърпение!

Leave a Reply