Българският ресърчерски екип търси нови попълнения

Време е отново да потърсим нашите нови помощници, които ще станат част от FM research екипа за следващите издания на Football Manager.

Каква е работата на един рисърчер?
Работата на рисърчъра е да събере информация за всичко това, което виждате (също така и за това което не виждате) на екрана, когато играете играта – играчи, клубове и т.н. От всеки рисърчер се очаква високо чувство на отговорност, желание за работа в екип и познания в областта на българския футбол.

Кой може да стане рисърчер?
Ако сте фен на играта и имате обширни познания за някой от българските отбори (не е нужно задължително да са от „А“ или „Б“ групите, търсим хора и за рисърч на „В“ група и регионалните дивизии), направо отидете на линка по-долу и попълнете данните си!

Кои отбори са от особено значение?
Специално търсим рисърчери за отборите: Беласица (Петрич), Марек (Дупница), Родопа (Смолян), Славия (София), Черно море (Варна), Белите орли (Плевен), Етър 1924 (Велико Търново), Миньор (Бобов дол), Миньор (Перник), Монтана (Монтана), Рилски спортист (Самоков), Спартак (Плевен), АКБ Миньор (Раднево), Загорец (Нова Загора), Поморие (Поморие), Светкавица (Търговище), Сливен 2000 (Сливен), Доростол 2003 (Силистра), Черноморец (Балчик), Чавдар (Бяла слатина), Бдин (Видин), Гигант (Белене), Велбъжд (Слокощица), Вихър (кв. Горубляне, София), Пирин (Разлог).

Вашият отбор не е изброен?
Не се притеснявайте! Въпреки това ни пишете. Екипът ни се развива постоянно и търсим хора с перспектива, на които можем да разчитаме. Вярно е че ще наблегнем при търсенето на рисърчери на гореизброението отбори, но защо да не обогатим екипа си и с други нови попълнения? Освен това имате право да подавате заявка и за повече от един отбор, стига да сте убедени, че можете да се справите добре с работата си.

Има ли нещо важно, което трябва да знаете?
Да. Попълнете молбата си старателно. Тя е вашето лице пред нас. Първото впечатление в никакъв случай не е маловажно. Попълнете молбата си искрено и особено в частта с отборите, за които искате да помагате попълнете само тези, за които наистина смятате, че имате нужните познания. И една последна подсказка: Важно е също полето, в което Ви молим с 2-3 изречения да ни обясните защо мислите, че можете да бъдете полезен на рисърч екипа.

Как ще протече конкурса?
Кандидатите ще бъдат пресяни на два или три етапа. Това е началото на първия, който е много лесен – просто трябва да попълните данните си във формата за нови рисърчъри и да ни кажете накратко защо смятате, че ще сте добър рисърчър. Единственото изискване към кандидатите е да могат да спазват крайни срокове.

Краен срок за първия етап: 10 март 2006

One comment

 1. Are you stuck in a job that is leading you on the path to no where?
  We can help you obtain a College Degree with classes, books, and exams
  Get a Genuine College Degree in 2 Weeks!
  Well now you can get them!

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  Get these Degrees NOW!!!

  BA, BSc, MA, MSc, MBA, PHD,

  Within 2 weeks!
  No Study Required!
  100% Verifiable

  Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

  These are real, genuine, They are verifiable and student records and
  transcripts are also available. This little known secret has been
  kept quiet for years. The opportunity exists due to a legal loophole
  allowing some established colleges to award degrees at their discretion.

  With all of the attention that this news has been generating, I wouldn’t
  be surprised to see this loophole closed very soon

  Get yours now, you will thank me later
  Call this number now (413) 208-3069
  We accept calls 24 hours a day 7 days a week.

Leave a Reply