Нови членове на FMBulgaria research team

Днес официално приключи конкурса за нови ресърчери, който тази година се проведе в две фази. В първия му етап се включиха 56 желаеши, едва 25 от тях обаче отговориха на въпросите от втората фаза.

Избора не беше никак лесен. За съжаление няма как да изберем всеки за част от екипа. Опитахме се да подберем тези, които според нас най-лесно и бързо ще се впишат в екипа ни и ще могат да участват възможно най-много време в него. Всички отговорили на въпросите във втората фаза би трябвало да са получили e-mail с пояснения дали са избрани или не.

Ето и 10-те, които от днес вече са част на екипа ни и отборите, с които основно ще се занимават:

Бургаска област – Емануил Джоров
Берое (Стара Загора) – Иван Калчев
Левски (София) – Николай Тодоров
Литекс (Ловеч) – Георги Михов
Локомотив (Мездра) – Явор Гешев
Локомотив (Пловдив) – Варткес Рупенян
Локомотив (София) – Светлин Стратев
Люлин (София) – Мирослав Кузманов
Марица 1922 (Пловдив) – Димитър Кръчмаров
ЦСКА (София) – Ради Серафимов
Черно море (Варна) – Николай Вълков

Разбира се в екипа ни остават и много от „старите кучета“, а тези, които напускат намериха свои достойни заместници. На хората изброени по-горе, както и останалите в екипа от предишните версии ще разчитаме за качествен ресърч занапред. Само времето и резултата в FM2006 ще покаже дали предположенията ни са били верни.

На тези, които не са в списъка по-горе благодарим за ентусиазма и отделеното време и им пожелаваме приятна игра на FM2005 и FM2006. Ще се радваме да ги виждаме и занапред във форумите, да обсъждаме с тях играта и допуснатите грешки, за да направим най-реалното българско първенство.

Leave a Reply