Стани ресърчер! СЕГА!

Тази година малко от по-рано решихме отново да потърсим нашите нови помощници, които ще станат част от FM research екипа за следващите издания на Football Manager.

Каква е работата на един рисърчер?
Работата на рисърчъра е да събере информация за всичко това, което виждате (също така и за това което не виждате) на екрана, когато играете играта – играчи, клубове и т.н. От всеки рисърчер се очаква високо чувство на отговорност, желание за работа в екип и познания в областта на българския футбол.

Кой може да стане рисърчер?
Ако сте фен на играта и имате обширни познания за някой от българските отбори (не е нужно задължително да са от „А“ или „Б“ групите, търсим усилено хора за рисърч на „В“ група и регионалните дивизии), направо отидете на линка по-долу и попълнете данните си!

Кои отбори са от особено значение?
Към момента спешно търсим хора за следните отбори:
– „А“ група: Беласица (Петрич), Берое (Стара Загора), Вихрен (Сандански), Марек (Дупница), Рилски спортист (Самоков), Родопа (Смолян) и Спартак (Варна)
– Западна „Б“ група: Белите орли (Плевен), Спартак (Плевен), Велбъжд Кюстендил (Кюстендил), Миньор (Бобов дол), Миньор (Перник), Монтана (Монтана), Пирин (Гоце Делчев)
– Източна „Б“ група: Миньор (Раднево), Локомотив (Стара Загора), Светкавица (Търговище), Сливен 2000 (Сливен), Хасково (Хасково), Шумен 2001 (Шумен)
– „В“ групи: Всички отбори от „В“ група и по-долните дивизии. И все пак искрено бихме се радвали на ентусиасти за тези тимове: Черноморец (Балчик), Черноморец (Бяла, обл.Варна), Ботев (Враца), Ботев-Бали (Дебелец), Бдин (Видин), Спортист (Своге), Чавдар (Етрополе), Малеш (Микрево), Брестник 2004 (Брестник), Свиленград 1921 (Свиленград), Загорец (Нова Загора).

Вашият отбор не е изброен?
Не се притеснявайте! Въпреки това ни пишете. Екипът ни се развива постоянно и търсим хора с перспектива, на които можем да разчитаме. Вярно е че ще наблегнем при търсенето на рисърчери на гореизброението отбори, но защо да не обогатим екипа си и с други нови попълнения? Освен това имате право да подавате заявка и за повече от един отбор, стига да сте убедени, че можете да се справите добре с работата си. През тази година въведохме нови функции в ресърчерския екип, които включват т.н. „кадети“, които се прикрепят към главния ресърчер и помагат в работата. Така те придобиват опит и в случай, че главият изследовател на съответния отбор се откаже кадета заема мястото му. Това и Вашия начин да научите повече за това как се създава играта като надникнете зад кулисите.

Има ли нещо важно, което трябва да знаете?
Да. Попълнете молбата си старателно. Тя е вашето лице пред нас. Първото впечатление в никакъв случай не е маловажно. Попълнете молбата си искрено и особено в частта с отборите, за които искате да помагате попълнете само тези, за които наистина смятате, че имате нужните познания. И една последна подсказка: Важно е също полето, в което Ви молим с 2-3 изречения да ни обясните защо мислите, че можете да бъдете полезен на рисърч екипа.

Как ще протече конкурса?
Кандидатите ще бъдат пресяни на два или три етапа. Това е началото на първия, който е много лесен – просто трябва да попълните данните си във формата за нови рисърчъри и да ни кажете накратко защо смятате, че ще сте добър рисърчър. Единственото изискване към кандидатите е да могат да спазват крайни срокове.

Краен срок за първия етап: 31 декември 2006
(Уточнение: през тази кампания ще приемаме молбите ви за участие в конкурса и след крайния срок, но предимство ще имат тези, които подадат молба до горепосочената дата, така че не се колебайте дълго, а се включете!)

Leave a Reply