FM18 излиза на 10 ноември

Играта официално излиза на 10 ноември, а open beta/early access 2 седмици по-рано (27 октомври).
Kinguin - FM18

DYNAMICS
Чрез въвеждането на „Dynamics“ ще може да имате по-ясна картинка за разпределението на социалните групи в отбора. Системата разделя играчите на отделни групи подредени по различни критерии.

Положителната атмосфера в съблекалнята и поддържането на добра хармония в отбора ще доведе до увеличение на менталните качества на играчите. В следствие на това вашите халфове ще могат да се възползват от подобрение уменията си, като например „Vision“.

SCOUTING
Преработена скаутска система (scouting пакети, scouting focus(по-детайлни репорти), възможност за регулиране на бюджета отделян за скаутинг)

TACTICS
Изцяло преработен тактически панел, включващ анализи на тактиката, нови роли на играчите и брифинг преди мач

SPORTS SCIENCE
Новият медицински център ви дава доста по-детайлна картинка за контузиите в отбора спрямо преди. Ще получавате месечни анализи за състоянието на играчите и какво може да се подобри за да се избегнат бъдещи контузии.

FANTASY DRAFT
Графичният интерфейс на fantasy draft е оптимизиран специално за стриймване в twitch или др. платформа. Страничният панел от ляво е преместен отгоре, което ще ви даде повече пространство на екрана.

MATCHDAY
FM18 ще използва изцяло нов графичен engine, с който ще видим по-детайлни стадиони, модели на играчите и т.н. Изкуствения интелект също е подобрен, както и са добавени множество нови анимации. 3D-то на FM никога не е било по-добро!

FOOTBALL INTELLIGENCE
Изцяло преработена система за трансфери (преработено AI, нови клаузи при трансфери и наеми).