Football Manager 2013 – анонс

И през тази година Sports Interactive ще зарадват своите фенове с продължението на най-обичания футболен мениджър – Football Manager.  Традиционно играта се очаква да излезе в края на годината, като разработчиците й обещават тя да бъде най-реалният футболен мениджър, излизал досега. За да постигнат това хората от Sports Interactive са въвели доста новости, подробности за които може да прочетете в редовете по-долу:

Нови режими на игра

Classic mode – Това е специален режим на игра, който цели да  опрости играта до такава степен, че изиграването на един сезон да отнема драстично по-малко време. За да се постигне това голяма част от задълженията, с които сте свикнали ще бъдат поемани от различните длъжностни лица в отбора.

Challenge mode – ще успеете ли да спасите изпадащ отбор, въпреки че ви остава само един полусезон и половината отбор е контузен? Ще спечелите ли първенството, въпреки че може да използвате само младежи? Това са само част от предизвикателствата, които разработчиците на FM13  са ни подготвили и с които целят да внесат повече динамика и разнообразие в играта.

Новости в “Career mode:

– Въвеждане на нови длъжности като изпълнителен директор, който ще бъде отговорен за за подновяването на договорите на вашите играчи и редица други задължения, които досега бяха работа на треньора.

– Обновена тренировъчна система.

– Нов потребителски интерфейс.

– По-задълбочена система за наеми.

– Новости в пресконференциите, позволяващи по-задълбочени и разнообразни отговори на журналистическите въпроси.

– Въвеждане на данъци, които ще облагат заплатите на играчите, като в зависимост от страната, в която се намирате, данъците ще бъдат различни.

Новости в режим мултиплеър:

– Възможност да играете с отбор, който сте развивали в “career mode”.

– Цялостна интеграция със STEAM, което ще позволи на играта да се възползва от всички предимства, които тази платформа предлага.

Новости в мач енджинът:

– Подобрена графика.

–  Нови анимации.

–  Подобрено движение на играчите и топката по терена.

 

Тук може да видите скрийншотове от играта.

Leave a Reply