The free transfer team

Играчите изброени по-долу са без сключен контракт при стартиране на играта.

GOALKEEPER

Име: Hakan Svensson
Години: 35
Заплащане: £2,000

Hakan Svensson е приемлив вратар, който може да имате срещу малко заплащане. Опитен вратар, с над 300 мача зад гърба си. Той би бил чудесен избор за трети вратар във всеки отбор, но той е и достатъчно добър да бъде номер 1 и в някой по скромен тим. Svensson няма проблеми с комуникацията, тъй като говори гладко четири езика. Той има и 3 мача за нац. отбор на Швеция. Ако имате малък бюджет, този вратар би бил идеален избор.
Снимка!

ЗАЩИТНИЦИ

Десен защитник

Име: Umit Davala
Години: 31
Заплащане: £7,000

7,000 не е никак много за играч като Davala, който е играл за няколко стойностни Европейски клуба, включително Милан и Галатасарай. На него все още му остават няколко добри години, все пак е само на 31. Той е идеален избор за отбор, борещ се да не изпадне от Премиершип. Ако сте с отбор от Чампиъншип или от по-долна девизия, не се замисляйте, вземайте го. Davala има достатъчно опит да помогне на отбора ви, той има над 40 мача за нац. отбор на своята страна.
Снимка!

Ляв защитник

Име: Foad Yamal Maziri
Години: 31
Заплащане: £4,300

Foad комбинира добрата атака с добрата защита. Вярвам, че той може да играе на високо ниво в Чампиъншип и ще бъде много ефективен в тази лига. Той може да бъде взет срещу малко заплащане, което е плюс. През цялата си кариера Foad е играл в един клуб, America De Cali, който се намира в неговата родина Колумбия.
Снимка!

Централен защитник

Име: Cesar Miguel Rebosio
Години: 28
Заплащане: £12,000

Cesar Miguel Rebosio е перуански централен защитник, който има 3 мача за своята родина, той също така може да играе и като десен защитник. Той е доста бърз, добре отнема топката, както и играе добре с глава. Мисля, че заплащането му е малко високо за отбор от долните лиги, но той би бил добра резерва на някой отбор от средата на класирането в Премиершип. За Чампиъншип обаче, той е идеален.
Снимка!

Централен защитник

Име: Fabijan Cipot
Години: 28
Заплащане: £12,800

Роден в Словения, Fabijan Cipot е прекарал по-голямата част от кариерата си в родината. Той има добри оценки на всички ключови неща за един защитник. Със своята височина и пласиране, той може и да играе като „target man“, малко по-напред. Мисля, че Cipot би бил разумен избор за отбори в долната част на таблицата от Премиершип. За всички лиги надолу, той би бил идеален, но пък остава въпроса със заплащането, което е малко по-високото от нормалното.
Снимка!

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ

Десен полузащитник

Име: Marcelinho Carioca
Години: 33
Заплащане: £5,250

Един от най-добрите свободни трансфери от моя гледна точка. Carioca не е достатъчно добър за Премиершип, но е повече от вещ в Чампиъншип. Той е достатъчно опитен, има 7 мача за нац. отбор на Бразилия и над 300 мача за един от топ Европейските отбори. Заплащането му е доста ниско, но пък е близко до края на своята кариера. Изпълнява добре свободни удар и дуспи.
Снимка!

Ляв полузащитник

Име: Hugo Porfirio
Години: 31
Заплащане: £4,200

Още един играч, който би бил добър избор ако играете в Чампиъншип. На 31 години, той все още има няколко години да ви помогне в борбата за промоция в Премиершип. Hugo е прекарал по-голямата си част от кариерата в Бенфика. Той може също така да играе и като нападател.
Снимка!

Централен полуцащитник

Име: Flavio Conceicao
Години: 31
Заплащане: £10,000

Малко е изненадващо да видиш играч, който е играл в Реал Мадрид, Депортиво и Борусия Дортмунд, без отбор. Flavio е добър играч, има 45 мача за нац. отбор на Бразилия. Вярвам, че Flavio Conceicao ще бъде една от звездите на Чампиъншип. Той е и добър дефанцизвен полузащитник.
Снимка!

Централен полуцащитник

Име: Zlatko Zahovic
Години: 34
Заплащане: £1,900

Zahovic е атакуващ халф, който има 80 мача за нац. отбор на Словения. На 34 години, той има още два сезона да играе. Той би бил отлично попълнение за Чампиъншип, а и неговото заплащане, което е доста ниско, също е плюс. Той е играл за два големи португалски отбора – Порто и Бенфика.
Снимка!

НАПАДАТЕЛИ

Име: Steffen Iversen
Години: 28
Заплащане: £15,000

Норвежкия нападател Iversen не е чужд на английското първенство, тъй като е играл за Тотнъм и Улвс. Той би бил добра резерва на отбор от Премиершип, а в по-долните лиги би бил отличен голмайстор. Може да бъде използван като „target man“, а също така може да изпълнява добре и дуспи. Единствения проблем е неговото високо заплащане.
Снимка!

Име: Rodrigo Barrera
Години: 35
Заплащане: £3,200

Последния играч в тази селекция би бил идеално допълнение на Steffen Iversen. Той има 9 мача за Чили, а също така може и да играе като ляво крило. Той, както Iversen добре изпълнява дуспи, а и при корнерите е доста добър. За съжаление ще може да го ползвате само един сезон, тъй като той е в зенита на своята кариера.
Снимка!

Автор: fmgod
Превод: Господин „Daten“ Димитров


One comment

Leave a Reply